De Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (RVS) heeft op verzoek van minister Schippers een Zorgagenda gemaakt. Deze agenda is met veel verschillende mensen uit de samenleving gemaakt. Naast beleidsmakers, professionals, gemeenten en instellingen hebben burgers en ervaringsdeskundigen hierin ook een aandeel gehad.

Graag willen we jongeren, ouders en professionals bij elkaar brengen. Met hen willen we dieper ingaan op een aantal thema’s uit de Zorgagenda. Het kan gaan over: wat is goede zorg en hulp, meedoen en meebeslissen en wat is kwaliteit van leven?

Dit alles willen we graag doen met jongeren, ouders en professionals, want hun stem is goud waard!

Ben je een jongere, jongvolwassene, ouder, professional of beleidsmaker? Dan ben je van harte welkom op 15 november bij Pitstop, Industriepark Oost 3B in Oss. We zorgen voor een leuke avond met een hapje en een drankje! De inloop zal zijn vanaf 18.30 uur en het programma zal starten om 19.00 uur; we willen de avond afsluiten om 21.30 uur. We hopen je te ontmoeten!

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door: Medewerkers Pitstop (Verdihuis Oss), Gemeente Oss, Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (RVS) en LOC Zeggenschap in zorg.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen