LOC Zeggenschap in zorg en het Netwerk Cliëntenraden Zorg (NCZ) versterken de positie en de invloed van cliëntenraden in zorgorganisaties. Ook door mee te werken aan Waardigheid & Trots. Dit is het plan van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) dat zich richt op verbetering van de verpleeghuiszorg. Door de kwaliteit van leven van de cliënt en de relatie met naasten en zorgmedewerkers centraal te stellen. Tijdens het congres in oktober dit jaar, is er speciale aandacht voor deze kwaliteitsverbetering en de rol die cliëntenraden daarbij hebben.

Nieuwsgierig?

Wat zoal te verwachten? Bekijk hier verslagen, presentaties, filmpjes en foto's van het congres 'Cliëntenraad: van weten naar doen!' van oktober 2016. Het congres werd toen door bijna 1000 mensen bezocht.

9 oktober 2017

Reserveer maandag 9 oktober 2017 in uw agenda en schrijf u hier alvast in. U ontvangt dan via e-mail alle informatie over het congres 'Cliëntenraden: Werk in uitvoering!'.

Voor wie?

Inschrijving is voor leden van cliëntenraden van een verpleeghuis.

Datum, tijd, locatie

 • Datum: Maandag 9 oktober 2017
 • Tijd: 09.30-16.30 uur
 • Locatie: Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Reacties

 • oep Bartholomeus zei:
  @Diny van der Albers van der Linden van Lieshout, dat klopt. Alle locaties en organisaties die verpleegzorg bieden. Dus ook thuiszorg waar verpleegzorg aan de orde is. 

  Hopelijk zien we u op 9 oktober. 

  Hartelijke groeten, 
  Joep Bartholomeus 

    

  Diny van der Albers van der Linden van Lieshout zei:
  Is het congres ook voor clientenraad voor verzorgingshuis met kleinschalig wonen?

   

Deze reactie is verwijderd

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen