Een maand geleden publiceerden we de definitieve data voor de leergang voor ondersteuners van cliëntenraden in het voorjaar van 2017. Naar aanleiding van de leergang in 2016 is de inhoud iets aangepast. Deze is nu gereed en hier te lezen.

Leergang 2017

Het doel van de leergang is om de ondersteuner te helpen bij haar/zijn werk en daarmee de medezeggenschap te versterken. De leergang bevat diverse modules, die in een serie of los van elkaar zijn te volgen. In 2016 was er een leergang voor VV&T en een leergang voor GGZ. Dat was voor 2017 ook de bedoeling. In 2017 zijn er voor VV&T echter minder aanmeldingen. Ondersteuners in de VV&T kunnen meedoen met de modules voor GGZ. De inhoud is hetzelfde, soms zullen casussen wat verschillen. De aanpak om tot oplossingen te komen is echter hetzelfde. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de opleiding in 2016. 

Op basis van wat deelnemers ons hebben teruggegeven, hebben we het programma wel iets aangepast. We werken op dit moment aan de nieuwe beschrijvingen van de modules. In onze volgende nieuwsbrief presenteren we de nieuwe inhoud van de opleiding in 2017. Bent u zelf geen ondersteuner, stuurt u dit bericht dan graag door naar de ondersteuner van uw cliëntenraad.

Data, locatie en prijzen

De modules zijn gepland op de volgende dagen:

               

Module 1       28-3    

Module 2       18-4    

Module 3       30-5    

Module 4       20-6    

De leergang heeft plaats in de regio Utrecht. De prijs per module is maximaal 395 euro. We zijn op dit moment bezig met de locaties, vallen de kosten mee, dan gaan de kosten iets naar beneden. Schrijft u zich in vóór 21 februari, dan krijgt u 10% korting. Volgt u alle vier de modules dan krijgt u ook 10% korting op het geheel. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden kan via loc@loc.nl of 030 284 32 00. Laat daarbij graag weten waar en met hoeveel mensen u de leergang wilt volgen. En aan welke cliëntenraad u verbonden bent.

Voor meer informatie over de leergang kunt u contact opnemen met Joep Bartholomeus, coördinator LOC, via eerder genoemd telefoonnummer. Hij kan u tevens informeren wat LOC nog meer voor ondersteuners van cliëntenraden doet.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen