LOC is verhuisd naar een nieuwe locatie op een steenworp afstand van de oude broedplaats in Utrecht. Per 1 december 2017 is het nieuwe bezoek- en postadres:

Hof van Transwijk 2

3526 XB Utrecht

Geen postbus meer

Ons postbusnummer vervalt.

Telefoonnummers ongewijzigd

De telefoonnummers blijven ongewijzigd. LOC blijft tijdens kantooruren bereikbaar onder hetzelfde telefoonnummer: 030-2843200. Het secretariaat Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg blijft tijdens kantooruren bereikbaar via 030-2074067.

'Dé plek voor LOC'

De nieuwe locatie, gelegen in een groot park waar allerlei evenementen zoals het jaarlijkse bevrijdingsfestival worden gehouden, past veel beter bij de visie van LOC. “We kunnen mensen nu welkom heten, zoals wij dat willen”, zegt Joep Bartholomeus, LOC-coördinator.

“Het is laagdrempelig en we bevinden ons in de wereld waar mensen wonen die zorg nodig hebben. De mensen waarover het voor LOC gaat.” Hij wijst op verschillende glazen tussenwanden die zijn geplaatst of juist verwijderd. “200 vierkante meter, twee keer zo groot, nauwelijks meer huur en een paar honderd meter van de oude locatie verwijderd. Gemakkelijk met de sneltram of de auto te bereiken, gratis parkeren.

We waren al langere tijd op zoek. Toen we de advertentie van de woningbouwvereniging zagen, wisten we meteen dat dit dé plek was. De plek voor ons. Het netwerk heeft behoefte aan zo’n centrale plaats als uitvalsbasis. Mensen uit alle uithoeken van het land kunnen elkaar hier vinden.”

Binnenkort uitgebreid artikel

Aldus de LOC-coördinator in gesprek met Pien Heuts, hoofdredacteur van LOC-tijdschrift Zorg & Zeggenschap. Eind december verschijnt het winternummer, met daarin het hele interview over de nieuwe broedplaats voor zeggenschap en waarde-volle zorg.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen