LOC maakt zich sterk voor krachtige cliëntenraden die dicht bij de leefwereld van mensen staan. Aangezien raden niet alleen landelijk maar ook regionaal ondersteuning op prijs stellen, organiseert LOC netwerkbijeenkomsten in de regio. Op maandag 27 mei organiseert LOC-regioteam Midden-Brabant in Tilburg de netwerkbijeenkomst “De (nieuwe) Wmcz”.
 

Programma 

Tijdens de netwerkbijeenkomst gaat LOC-adviseur José Broers met u in gesprek over mogelijkheden om de gemeenschappelijke belangen van cliënten te behartigen. Onderwerpen en vragen die aan de orde komen:

  • De taak en de rollen van de cliëntenraad binnen de zorg
  • De stand van zaken rondom het wetsvoorstel Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz) 2018 en de betekenis hiervan voor de praktijk van medezeggenschap
  • Hoe geef je advies? U krijgt de gelegenheid om daarmee te oefenen
  • Hoe ga je om met bijvoorbeeld het recht op informatie?
  • Waar kun je terecht wanneer er sprake is van een patstelling tussen cliëntenraad en zorginstelling? 

Uitwisseling

Naast informatie biedt de netwerkbijeenkomst ook ruimte voor uitwisseling met andere leden van cliëntenraden in uw regio. Wij hopen u deze middag te ontmoeten en zien uit naar een goede dialoog.

Locatie en tijd

Tijd: 13.30 - 16.00 uur.

Locatie: Boerke Mutsaers, Vijverlaan 2, 5042 PZ te Tilburg

Boerke Mutsaers heeft gratis parkeergelegenheid en is ook goed bereikbaar per bus of trein. Het station ligt op vijf minuten loopafstand van station Tilburg-University. Voor een routebeschrijving: klik hier. 

Aanmelden
 
U kunt zich aanmelden voor deelname aan de netwerkbijeenkomst via de knop hieronder:
 

Kosten

De bijeenkomst is gratis voor leden van LOC, niet-leden betalen € 35,00 per persoon.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen