Maandag 5 februari 15:00-16:00 uur uur live op de radio!

Bij People Power FM over het waarom, hoe en wat van Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg - de landelijke beweging die afgelopen jaar in ons land op gang is gebracht.

Met in de studio: de coördinator van onze beweging Marie-Antoinette Bäckes en initiatiefnemers Joep Bartholomeus en Marthijn Laterveer, coördinatoren van LOC.

People Power FM

Op de website omschrijft de maker van de radioshow zich zo:

Elke organisatie bestaat uit mensen. Mensen maken of breken de organisatie. Door mensgericht te organiseren is het mogelijk om duurzame successen te boeken. Betere prestaties voor de organisatie en gelukkige mensen, iedereen wint! Maar hoe doe je dat als leider, ondernemer of professional? Hoe zorg jij ervoor dat jij de kracht van jouw mensen ontketent? Hoe zorg jij voor People Power?
People Power vertelt over mensgericht organiseren door het wekelijkse radioprogramma, boeken en lezingen. Daarnaast begeleiden wij groepen mensen om samen te werken aan mensgericht organiseren.

Live meeluisteren

Dat kan maandag heel gemakkelijk, je hoeft alleen op deze link te klikken: http://www.newbusinessradio.nl/player

Podcast ook voor later

Van de uitzending wordt ook een podcast gemaakt. Na de uitzending verspreiden we die via onze media en kan iedereen de show op een tijdstip dat het je uitkomt terugluisteren.

Meer over Radicale vernieuwing

Laatste ontwikkelingen, bijeenkomsten, publicaties, deelnemers en meer vind je op www.radicalevernieuwing.nl

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen