Na het succes van de leergang voor ondersteuners van cliëntenraden in 2016 en 2017, ook in 2018 weer een leergang, in het voorjaar. De inhoud van het programma, welke hier te lezen is, is vergelijkbaar met die van 2017. Het definitieve programma maken we een paar maanden van tevoren bekend. Wanneer er actuele relevante ontwikkelingen zijn, voegen we die toe aan het programma.

Leergang 2018

Het doel van de leergang is om de ondersteuner te helpen bij zijn/haar werk en daarmee de medezeggenschap te versterken. De leergang bevat diverse modules, die in een serie of los van elkaar te volgen zijn. Ondersteuners uit verschillende sectoren volgen gezamenlijk de modules. Dit kan tot nieuwe perspectieven leiden en de aanpak om tot oplossingen te komen is steeds dezelfde, ook al werk je in een andere sector. Mocht een hele grote groep vanuit een specifieke sector zich aanmelden, dan kijken we tegen die tijd of we de groep splitsen.

Data, locatie en prijzen

De modules zijn gepland op de volgende dagen:

Module 1       22-2   

Module 2       22-3   

Module 3       19-4   

Module 4       17-5   

De leergang vindt plaats in Utrecht bij LOC. De prijs per module is maximaal 395 euro. Schrijft u zich in vóór 14 januari, dan krijgt u 10% korting. Volgt u alle vier de modules, dan krijgt u ook 10% korting op het geheel. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname.

 

Meer informatie

Lees ook de ervaring van een ondersteuner met de leergang in dit korte artikel. Voor meer informatie over de leergang kunt u contact opnemen met Joep Bartholomeus, coördinator LOC, via loc@loc.nl of 030 284 32 00. Hij kan u tevens informeren wat LOC nog meer voor ondersteuners van cliëntenraden doet.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen