Hierbij nodigen wij u van harte uit voor de regionale bijeenkomst op vrijdag 17 november 2017. De bijeenkomst vindt plaats in het verpleeg & verzorgingstehuis De Kooimeer, Albertina Agnesstraat 20, 1814 MD Alkmaar. Telefoon: 072-5122060.

Uit de verzoeken om te behandelen onderwerpen heeft de commissie er weer twee gekozen. Kwaliteit van de zorg en respect voor wederzijdse rechten en plichten.

Mevr. J.v.d. Heide en de hr. H.J. v. Duijvenvoorde , beiden van Zorgkantoor Het Zilveren Kruis, zullen u meenemen in de kwaliteitsgedachte van de zorg en hoe cliëntenraden daarmee kunnen omgaan. Tevens zal worden ingegaan op de gestelde vragen over het toekennen van het aantal intramurale plaatsen bij zorgaanbieders en de toename van wachtlijsten bij verpleeg- en verzorgingshuizen.

Regelmatig wordt geconstateerd dat verplegers/verzorgers onvoldoende op de hoogte zijn van wet- en regelgeving. Een goede kennis is in het belang van de cliënt en verzorging alsmede respect voor wederzijdse rechten en plichten. Mevr. M.Hollander van Zorgeffect zal hierover presenteren en in discussie met u gaan.

Programma:

13.50  uur Inloop

14.00  uur Ontvangst

14.05  uur Presentatie kwaliteit van de zorg (Zorgkantoor Zilveren Kruis)

14.50  uur Pauze

15.05  uur Wet- en regelgeving in de zorg (Zorgeffect)

15.45  uur Inbreng cliëntenraden

16.00  uur Afsluiting 

Aanmelden: 

Wilt u zo spoedig mogelijk per e-mail (loc@loc.nl) laten weten of u komt, met hoeveel personen en van welke cliëntenraad u lid bent.

De bijeenkomst is gratis voor leden van het LOC, niet-leden betalen € 35,00.

Mail mij als mensen reageren –

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen