Op 10 april presenteerde minister De Jonge het plan ‘Thuis in het Verpleeghuis, 'Waardigheid en trots op alle locaties'. Dit plan versterkt de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg. Zodat er op iedere locatie voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor alle bewoners. Nu en in de toekomst. Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland zijn van harte welkom op het congres daarover op maandag 2 juli a.s. in het World Forum in Den Haag.

Informatie en goede voorbeelden

Deze dag staat bol van workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeeldenvan verpleeghuizen. Dat gebeurt aan de hand van de doelen in het plan:

  • meer tijd en aandacht voor de cliënt,
  • gemotiveerde en voldoende zorgverleners en
  • leren, verbeteren & innoveren.

Datum, tijd en locatie

Reserveer nu de datum in je agenda en meld je alvast aan voor het congres op 2 juli. 
Op een later moment ontvang je een uitnodiging met het volledige programma en kun je als eerste een keuze maken in workshops en presentaties. Vanuit de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg zullen twee workshops georganiseerd worden met betrokkenheid van LOC Zeggenschap in zorg.

Datum: maandag 2 juli 2018
Tijd: 9.00 – 16.30 uur
Locatie: World Forum, Den Haag

Aanmelden

Meld je hier online aan voor het congres. Aanmelden is kosteloos.

Meer informatie

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen