Gezocht!

Jongeren die meedenken en meepraten over zorg. En daarbij hun talenten nog beter willen gebruiken!

Op maandag 12 juni start LOC Zeggenschap in zorg met een nieuwe training voor jongeren. Een training waarin jongeren ontdekken wat zij goed kunnen. En ervaren hoe zij dit kunnen inzetten bij activiteiten rond jongerenparticipatie. Denk bijvoorbeeld aan leren om een presentatie te geven. Of leren om op een goede manier voor de belangen van jongeren op te komen zodat er naar je geluisterd wordt. Of om je eigen verhaal op een goede manier te vertellen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vaardigheden die je kunt leren. Twee ervaren trainers, Eva en Annemiek, helpen om te ontdekken wat je kunt, wat je wilt leren en hoe je dat doet.

Ben je tussen de 18 en 23 jaar, zit je in een jongerenraad of cliëntenraad of zet je je op een andere manier in voor wat jij of andere jongeren belangrijk vinden? Dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan de training. We vergoeden de gemaakte reiskosten. En tijdens de laatste bijeenkomst ontvang je een certificaat voor je deelname!

Wanneer?
De training is op de volgende vijf avonden:

12, 19, 26 juni en 3, 10 juli (maandagavond van 17.30 uur - 20.00 uur, inclusief eten).

Het kan zijn dat de uiteindelijke begin- en eindtijd nog iets wijzigen, in dat geval nemen we contact met je op.

Waar?
De training vindt plaats bij LOC Zeggenschap in zorg in Utrecht (Churchilllaan 11).

We kijken ernaar uit om je te zien!

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen