Volgens traditie is de laatste week van maart de Week van de Psychiatrie. Tot en met 2016 zorgde een landelijke werkgroep voor een thema en de organisatie van de Breingeindag. Door het hele land werden rondom dit thema activiteiten georganiseerd in dezelfde week. Helaas is in 2016 de werkgroep gestopt en is er nog geen vervanging. Daardoor is er dit jaar geen landelijk thema en geen Breingeindag. Echter, dat betekent niet dat er in het land geen activiteiten zijn. LOC heeft al meerdere signalen ontvangen dat er lokaal dingen worden georganiseerd. Via dit bericht wijzen we u op de initiatieven die tot nu toe bekend zijn bij ons. En vragen we uw hulp om deze lijst aan te vullen. Zodat alle activiteiten zoveel mogelijk aandacht krijgen. Dat kan door onder dit bericht een reactie te geven met informatie over de activiteit. 

Activiteiten bekend bij LOC

Delft  --> 19 tot en met 24 maart

Facebook pagina met informatie

Video

Utrecht --> 27 tot en met 31 maart

Website van Zin in Utrecht

Wijhe, Kampen en Wezep --> 27 tot en met 31 maart

Website ProJuventus

Parkstad Limburg --> 27 tot en met 31 maart

Website parkstadactueel.nl

Update: Lelystad --> 28 maart

Uitnodiging

Update: Eindhoven --> 27 tot en met 31 maart

Website GGzE Groeirijk

Update: Den Bosch --> 19 april

Zie reactie naast dit bericht

Week van de psychiatrie 2018, nieuwe landelijke werkgroep

Veel cliëntenraden GGz mailden dit jaar naar LOC, om te vragen wanneer de week zou zijn en met welk thema. Gezien de activiteiten die er ook dit jaar weer zijn en de vele vragen, heeft LOC besloten om een nieuwe werkgroep op te richten. Wilt u meedoen met deze werkgroep? Neem dan contact op met Joep Bartholomeus, via j.bartholomeus@loc.nl of 030 - 284 3200.

Meer informatie over de Week van de Psychiatrie

Wilt u meer weten over de ontstaansgeschiedenis van de Week en wat er tijdens vorige weken is georganiseerd? Kijk dan op de website van de Week van de Psychiatrie, www.weekvandepsychiatrie.nl. Let op: deze website bevat door het uiteenvallen van de werkgroep nog niet de laatste informatie. Daar werken we de komende weken aan.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen