De Week van reflectie viert haar tienjarig jubileum met bijzondere activiteiten, zoals de exclusieve Leergang ‘Ethiek & Moreel Beraad in de praktijk; In gesprek over goede zorg’. Een praktijkgericht programma, met praktische tips en handvatten. De feestelijke start van de zesdaagse Leergang is op donderdag 11 mei 2017. Er is nog een enkele plaats om mee te doen.

-

Vragen deelnemers week reflectie

De Leergang ‘Ethiek & Moreel Beraad in de praktijk; In gesprek over goede zorg’ is ontwikkeld op basis van vragen van deelnemers aan de Week van reflectie: hoe kunnen wij binnen onze organisatie succesvol aan de slag met ethiek, ethische reflectie en Moreel Beraad? De Leergang is speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van tien jaar Week van reflectie.

Lees hier alles over de mogelijkheden.

Waarde-vol

Uitgangspunt van de week van de reflectie is 'de menselijke maat centraal'. En dat sluit naadloos aan op de visie van LOC op 'waarde-volle zorg', daarom draagt LOC de activiteiten van de week al jaren een warm hart toe. En leverden we voorgaande jaren bijvoorbeeld een inhoudelijke bijdrage aan programma van het jaarcongres.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen