Deze open introductieworkshop wordt gegeven vanuit het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen. En zoemt in op op de thema's levenskunst en stervenskunst in de laatste levensfase. En hoe deze thema's zich tot elkaar verhouden. Hoe kun je mensen die stervende zijn en/of naasten hierbij steunen, ook in praktische zin?

Spanningsgebieden

Specifiek aandacht is er voor het model van Carlo Leget. Een model rond 5 spanningsgebieden die zowel kunnen spelen bij leven als bij sterven. Denk bijvoorbeeld aan de spanning tussen vasthouden en loslaten.

Praktisch

Is dit een interessante scholing voor jou, of voor iemand uit je netwerk? De workshop wordt op 20 juni, 13.00-16.00 in Woerden gegeven. Kosten: € 100,- (professionals) en € 70,- (vrijwilligers). Kijk voor meer info en aanmelding op deze pagina.

Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen

Het Expertisenetwerk Levensvragen en Ouderen is een samenwerkingsverband van kernpartners: ActiZ, Agora, Humanistisch Verbond, KBO-PCOB, LOC Zeggenschap in zorg, Reliëf, Sociaal Werk Nederland, Vereniging Het Zonnehuis en Vilans. LOC vindt het vanuit haar visie op waarde-volle zorg essentieel dat er in de zorg aandacht is voor de levensvragen, die mensen hebben. Alleen zo kun je achterhalen wat voor iemand echt van belang is in zijn leven. En hoe je daaraan dienstbaar bent met de zorg die je levert.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen