Graag vragen wij uw aandacht voor de oproep van het Centrum voor Cliëntervaringen. Voor een onderzoek naar ‘Veilig thuis’ is het centrum op zoek naar ervaringsdeskundigen die hierbij co-onderzoeker willen zijn.

"Binnenkort gaan we, in opdracht van de GGD, een onderzoek doen onder mensen die te maken hebben gehad met Veilig Thuis. We vragen betrokkenen wat ze vonden van de hulp van Veilig Thuis en wat voor verbeteringen er mogelijk zijn. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt om de dienstverlening van Veilig Thuis te verbeteren.

Wat is Veilig Thuis?

Veilig Thuis is het advies- en meldpunt huiselijk geweld en kindermishandeling. Hier kunnen burgers en professionals terecht voor deskundige hulp en advies. Daarnaast beoordeelt Veilig Thuis meldingen en wordt er onderzoek gedaan.

Wanneer u interesse heeft kunt u contact opnemen met Mavi Vink, via  m.vink@clientenbelangamsterdam.nl, telefoon: 020-7525121 (ma t/m wo)."

 

 

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen