RCO De Hoofdzaak is een cliëntenorganisatie die zich richt op participatie en belangenbehartiging van, voor en door mensen met psychische kwetsbaarheid. Een van de diensten die de Hoofdzaak levert is de onafhankelijke ondersteuning van de Cliënten- en Familie- Medezeggenschapsraad (CFM-raad) van GGZ NHN door coach/ondersteuners. Op grond van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) hebben de cliëntenraden (verzwaard) adviesrecht over bepaalde, in deze wet vastgelegde, onderwerpen. Deze onderwerpen hebben vooral te maken met zeggenschap over het eigen leven en de kwaliteit van de geleverde zorg, in algemene zin.

De cliëntenraden bestaan uit cliënten, ex-cliënten en familieleden van cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord.

Wegens uitbreiding van de werkzaamheden zoeken wij op korte termijn; Coach/ondersteuner (m/v) Cliënten Familie Medezeggenschap raad (CFM) GGZ-NoordHolland-Noord (GGZ NHN) voor 8 uur per week

Zie voor meer informatie de uitgebreide vacaturetekst.

Sollicitaties kun je tot 1 maart sturen naar b.smith@rcodehoofdzaak.org o.v.v. Vacature ondersteuner. De gesprekken vinden plaats in week 11.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen