Misschien is uw voorstel wel de beste oplossing! Gemeente Oldambt roept haar inwoners, organisaties, verenigingen en stichtingen op om ideeën in te sturen die bijdragen aan:

  • Het begeleiden van mensen die dagbesteding volgen en graag een baan willen.
  • Het op weg helpen van jongvolwassenen met psychosociale problemen naar zelfstandig wonen.
  • Het helpen en ondersteunen van ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen.

Doet u mee?

Iedereen kan in principe een idee insturen. We verwachten wel dat u in de gemeente woont of dat uw organisatie actief is binnen de gemeente. U kunt ook samen met andere inwoners en/of organisaties meedoen, graag zelfs!

Uw voorstel ontvangen wij graag inclusief begroting uiterlijk op 21 september via info@gemeente-oldambt.nl. Uw idee moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Deze zijn te vinden op www.gemeente-oldambt.nl/innovatieveideeën.

De winnende ideeën

Is uw idee geselecteerd als één van de beste? Dan nodigen wij u uit om uw idee op 5 oktober te presenteren aan een jury die bestaat uit beleidsmedewerkers, Wmo-medewerkers en wethouder Laura Broekhuizen. De winnende ideeën worden in een pilot gegoten en uitgevoerd.

Lees de hele oproep van de gemeente Oldambt (pdf).

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen