Handige app Keukentafelgesprek Wmo

Huis voor de Zorg biedt app Keukentafelgesprek

Om mensen te helpen om zich goed voor te bereiden op een keukentafelgesprek heeft het Huis voor de Zorg een app ontwikkeld (2017). De app "Keukentafelgesprek" is een handig hulpmiddel, dat voortbouwt op de brochure ‘Alles om te weten en om niet te vergeten bij het keukentafelgesprek’. De app "Keukentafelgesprek" bevat - net als de brochure - veel informatie en tips voor mensen die het keukentafelgesprek willen voorbereiden. Daarnaast bevat de app een hulpmiddel om zelf een digitaal persoonlijk plan te maken. De app is eenvoudig te bedienen en leidt de gebruiker door het proces van het keukentafelgesprek.

Gratis downloaden

U kunt de app "Keukentafelgesprek" gratis downloaden via Google Play Store (Android) of via App Store (iOS). Het Huis voor de Zorg verneemt graag uw ervaringen met het gebruik van de app. Die kunt u delen met sanne.kusters@huisvoordezorg.nl

Samen sterk

Het Huis voor de Zorg is een onafhankelijke organisatie die zich inzet voor zorgvragers in Limburg. Zo kunt u bij het Huis voor de Zorg terecht voor informatie over bijvoorbeeld zorgaanbieders, (mogelijke) veranderingen in de zorg en regelgeving. Maar ook voor hulp bij klachten. Bovendien bewaakt en onderzoekt het Huis voor de Zorg de kwaliteit van de zorg en probeert deze zo nodig te verbeteren. Wat het Huis voor de Zorg ook doet, het wordt altijd gedaan om de positie van de gebruiker van de zorg te versterken.

In het Huis voor de Zorg hebben negen Limburgse koepel-en doelgroepenorganisaties van zorgvragers hun krachten gebundeld, waaronder LOC Zeggenschap in zorg. Samen maken de organisaties zich sterk voor het verbeteren van de dienstverlening in de gezondheidszorg. 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen