DoSupport! is een online platform waarop je je actief kunt inzetten voor een maatschappelijk doel: ofwel door een project te starten, of door bij te dragen als supporter. Op het platform kom jij als initiatiefnemer in contact met de mensen die jouw doel ook ontzettend belangrijk vinden. Samen bereik je meer! DoSupport is een initiatief van stichting PGOsupport.

DoSupport is een kom-in-actieplatform . . .
Nadat een organisatie aangemeld is op het platform kunnen er makkelijk acties gestart worden die ten goede komen aan deze organisaties. Natuurlijk kan je als organisatie zelf een (landelijke) actie opzetten! Daarnaast kunnen actievoerders ook zelf op de website een actie starten of meedoen aan een bestaande actie. Je houdt als organisatie zelf de regie: als iemand een actie voor jou aanmaakt moet jij die alsnog wel goedkeuren voor hij online komt. Acties hebben, tenzij je zelf anders aangeeft, een onbepaalde looptijd.

 . . . en crowdfundingplatform . . .
Tegelijkertijd is DoSupport ook een crowdfundingplatform. PGOsupport helpt organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van een crowdfundingcampagne. Crowdfunding is veel meer dan een bron van inkomsten voor je toekomstige project! Het is een manier om mensen bij jou, je organisatie en jullie gezamenlijke droom te betrekken. Geef donateurs iets terug voor de bijdrage, betrek hen bij de realisatie van je project en misschien worden zij wel ambassadeurs van jouw organisatie! Aangezien het opzetten en voeren van een campagne intensief is, komen alleen organisaties hiervoor in aanmerking. Bespreek je projectidee met een fondsenwerver van PGOsupport. Werk je zelf niet bij de organisatie in kwestie maar heb je wel een goed idee voor een crowdfunding campagne? Doe hier een aanvraag en er wordt contact opgenomen.

 . . . in één!
Op DoSupport zijn dus zowel acties als crowdfunding campagnes te vinden. Je herkent de crowdfunding campagnes makkelijk aan het metertje op de projectpagina: gezien de beperkte looptijd en het vooraf gestelde doelbedrag zal je altijd zien welk percentage van een doelbedrag al behaald is en hoe lang de campagne nog loopt.

Je kunt ervoor kiezen DoSupport alleen als actie- of crowdfundingplatform te gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om op twee manieren actief te zijn: het een sluit het ander niet uit.

Interesse?
Op dit moment is DoSupport bedoeld voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Mocht je interesse hebben om gebruik te maken van het platform kun je contact opnemen met een van de fondsenwervers van PGOsupport. Bel of mail naar: 030 2040 700 | info@dosupport.nl

Stichting PGOsupport
PGOsupport is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Met en via PGOsupport delen cliëntenorganisaties kennis en ervaring. PGOsupport staat de organisaties bij met raad en daad. Wij informeren en adviseren over versterking van hun strategische positie, het verenigingsmanagement, organisatieontwikkeling en inbreng van het cliëntenperspectief. Zo zorgen we dat de organisaties hun werk beter kunnen doen. Meer weten? Check dan de website.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen