Nette stalling voor rolstoelfiets

Bij een van de complexen van onze zorginstelling hebben we intussen een rolstoelfiets. Die is voor bewoners en mantelzorgers die er even op uit willen. Om het makkelijk te maken heeft de fiets die er als een soort bakfiets uitziet, elektrische ondersteuning.

Binnen is er weinig plaats of eigenlijk staat hij in de weg. We hebben nu toestemming om hem buiten neer te zetten, maar hij heeft beschutting nodig om droog te waaien. Een goed bereikbare plek is dan ook belangrijk, stroom niet. De accu gaat eraf en kan binnen opgeladen.

Het is vast niet de eerste keer dat deze vraag bovenkomt: er zijn veel instellingen die met een dergelijke fiets de mantelzorgers en de bewoners een enorm plezier doen.

ik zoek nu een uitgewerkte bouwtekening van een semi-permanent bouwwerkje waarin we de rolstoelfiets kunnen opbergen. Het zou fijn zijn als het ontwerp van eenvoudige materialen is, maar wel oer-degelijk. En het moet makkelijk te verwijderen zijn, anders mag het niet(!). Daarom semi-permanent. Als we het ontwerp hebben, kunnen we dat ook gebruiken op de andere locaties.

Wie kan me hieraan helpen?

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen