Meetellen in Utrecht is een onderzoekspanel voor en door kwetsbare Utrechters. Het team maakte een rapportage met als onderwerp 'zelfredzaamheid'. Wat is zelfredzaamheid volgens de panelleden en hoe zit het met zelfredzaamheid en de verschillende leefgebieden?
 
Aan wie en wanneer vragen panelleden om hulp? Zijn er voldoende mensen om hen heen om de nodige hulp te bieden? En waar moeten professionals rekening mee houden als het gaat om dit onderwerp?
 
Op basis van persoonlijke gesprekken en een vragenlijst probeerde team Meetellen in Utrecht op zoveel mogelijk vragen rond dit thema geprobeerd een antwoord te vinden.
 
Het team meetellen in Utrecht zal de rapportage over 'zelfredzaamheid' gaan presenteren met hun panelmedewerkers om zo verder in gesprek te gaan over de resultaten. Mocht u graag willen dat wij dit bij u in uw team komen doen, laat het hen gerust weten! Zij komen graag bij u langs: team Meetellen in Utrecht | 06 55493401 
 
Bekijk het filmpje over Meetellen in Utrecht:
 
 
 
 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen