Mantelzorg neemt een centrale plaats in binnen onze samenleving. Eén op de vier volwassenen zorgt langdurig en onbetaald voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende naaste. Voor velen is dit vanzelfsprekend, maar vaak ook een zware last. Vooral de combinatie werk, sociaal leven en mantelzorg drukt zijn stempel op het lichamelijke en geestelijke welbevinden van de mantelzorger. Ook bij zorg in een zorgorganisatie wordt aan de mantelzorger gevraagd om hulp te blijven geven. Hoe kan de cliëntenraad een rol spelen in een betere plaats in de driehoek ‘Cliënt-mantelzorger-verzorgende’?

Bericht dd 9 april 2019: Deze bijeenkomst is geannuleerd. 

Meer informatie via: c.lem@clientenbelangamsterdam.nl

Meer informatie

Het Platform Cliëntenraden Langdurige Zorg bestaat uit cliëntenraden die actief zijn in verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg, woonvormen van mensen met een verstandelijke, psychische of lichamelijke  beperking. Ze zijn actief in Amsterdam, Zaanstreek/Waterland en Amstelveen en omgeving. Deelname is kosteloos. Een kerngroep van actieve cliëntenraadleden trekt de kar. Deze krijgt daarbij ondersteuning van LOC en Cliëntenbelang Amsterdam.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen