Mantelzorg overkomt je, maar hoe je ermee omgaat bepaal je zelf! Maar hoe houd je als mantelzorger zelf de regie? En wat is je rol en verantwoordelijkheid als professional? Kun jij de mantelzorger helpen de eigen regie te voeren?

Op het symposium 'Mantelzorg bepaal je zelf' op 26 septemer 2018 in Etten-Leur kun je 5 workshops volgen, geleid door professionals en mantelzorgers, waarin we debatteren, inspireren en laten beleven.

Dilemma’s en gevoelige kwesties gaan we niet uit de weg. Het symposium wordt georganiseerd door de BRIZ (Brabantse raad voor informele zorg), PGraad, BUS, Surplus en Zet.

Het symposium richt zich op professionals in zorg en welzijn, DVG-netwerken, gemeenten, werkgevers, belangenbehartigers en mantelzorgers die het verschil (willen) maken voor andere mantelzorgers.

Deelname is €65,00 – inschrijven kan hier.

Meer info: info@briz.nlinfo@dementievriendelijk.nl

 

Download de complete uitnodiging Symposium Mantelzorg bepaal je zelf (pdf)

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen