Vacature coördinator Raad voor Ouderen

Op 11 oktober 2018 heeft minister de Jonge de Raad van Ouderen geïnstalleerd. De Raad van Ouderen maakt deel uit van het samenwerkingsverband BeterOud. Hierin zoeken ouderen, zorgmedewerkers, (zorg)organisaties, kennisinstituten en onderwijsinstellingen samen naar oplossingen op het gebied van wonen, welzijn en zorg. BeterOud bedenkt en ontwikkelt nieuwe initiatieven, ze brengt mensen samen die elkaar iets te bieden hebben, deelt kennis die dat oplevert en past die kennis toe. Daarbij staat steeds de vraag centraal: wat willen mensen zelf? Beter Oud zoekt een coördinator.

Rol van de coördinator

De Raad van Ouderen wordt ondersteund door een coördinator. De coördinator is de ‘linking pin’ tussen de Raad van Ouderen, het consortium BeterOud, het ministerie van VWS en andere relevante stakeholders. Lees alle informatie over de taken, functie-eisen en sollicitatiegesprekken op de website van BeterOud.

Solliciteren

Kandidaten die interesse hebben, worden gevraagd te reageren vóór 5 november 2018 bij Miranda Wesselink (kwartiermaker), via: wesselinkmiranda@gmail.com.

 

 

 

Foto: website BeterOud

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen