Silver Psychologie is een jonge veelzijdige groepspraktijk voor psychologische zorg en maakt een snelle ontwikkeling door. In praktijken in de regio’s Tilburg, Breda, Leiden en Rotterdam biedt de organisatie ambulante psychologische behandeling voor uiteenlopende psychische klachten aan zowel volwassenen als kinderen en jongeren, binnen de generalistische Basis-GGZ en gespecialiseerde GGZ-zorg. Silver Psychologie werkt zo mogelijk in samenwerking met andere disciplines, om hiermee de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Vacature in de raad van commissarissen op voordracht cliëntenraad

Een heldere visie op de effectiviteit en kwaliteit van zorg is een van de fundamenten waar de ontwikkeling van Silver Psychologie op gestoeld is. Teneinde dit fundament verder te versterken, komt de Raad van Commissarissen van Silver Psychologie BV graag in contact met een deskundig lid, die vanuit het aandachtsgebied zorg bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van de kwaliteit en de maatschappelijke functie van Silver Psychologie. Zie voor meer informatie over het profiel en taken de volledige vacaturetekst (pdf).

Geïnteresseerden die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de ambtelijk secretaris van de Cliëntenraad van Silver (zie hieronder). De sluitingstermijn voor reacties is eind januari 2019.

Over de route:

- als mensen hun interesse kenbaar willen maken, dan ontvangt de cliëntenraad (via de ambtelijk secretaris) graag een motivatiebrief en een Curriculum Vitae (CV).

- kandidaten hebben allereerst een gesprek met de cliëntenraad. 

- na de formele bindende voordracht vindt kennismaking met de Raad van Commissarissen en de directie van Silver plaats.

Contactgegevens:

Helma Martens, voorzitter en ambtelijk secretaris CR Silver

helma.martens@benoe.nl

06 20156328

Van 13 december 2018 tot en met 12 januari 2019:

Paul Houtepen, vicevoorzitter CR Silver

paul67@ziggo.nl

06 54643011

email:         helma.martens@benoe.nl

telefoon:    06-20156328

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen