Vacature Projectmedewerker - Meetellen in Utrecht

Meetellen in Utrecht geeft mensen een stem die (soms) wat extra hulp en ondersteuning nodig hebben. Dit gebeurt onder andere middels een panel van 400 Utrechtse leden die hun ervaringen en mening delen via vragenlijsten, diepte-interviews of klankbordgroepen. Voor de begeleiding en opleiding van de panelmedewerkers en de organisatie van hun werkzaamheden zoekt Meetellen in Utrecht een projectmedewerker.

Het gaat om een uitvoerende en coördinerende functie ter ondersteuning van de panelmedewerkers. Het team van Meetellen werkt projectmatig aan in- en externe onderzoeksopdrachten van plan van aanpak tot en met rapportage. Je organiseert de werkzaamheden rond de lopende onderzoeken, bereidt het team daarop voor en begeleidt daarbij. Daarnaast stel je samen met de panelmedewerkers persoonlijke leerdoelen op, verken je de mogelijkheden binnen Meetellen voor hun ontwikkeling en help je hen zonodig om in contact te komen met externen die hen daarbij kunnen helpen, zoals een trajectbegeleider. 

Download vacaturetekst projectmedewerker (pdf)

Meer informatie over Meetellen in Utrecht vind je via meetelleninutrecht.nl of Facebook. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Annette Schlingmann, coördinator: annette@meetelleninutrecht.nl of (06)55493401.

Nieuwsbrief

In de recente nieuwsbrief van Meetellen in Utrecht staat onder andere hoe het gaat met de presentatie van de Meetellen in Utrecht-rapportage over zelfredzaamheid. Ook vertelt Christiaan over zijn ervaringen als mystery-guest in een onderzoek en staat er een verhaal in van een panellid over zijn ervaringen met stigma's.

Download Nieuwsbrief Meetellen december 2018 (pdf)

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen