Stichting Sint Jacob zoekt een onafhankelijke, ervaren

voorzitter Centrale Cliëntenraad

 

Stichting Sint Jacob is een ambitieuze zorginstelling met 700 medewerkers en 720 cliënten en revalidanten. De zorg en dienstverlening omvat geriatrische revalidatie, kleinschalige PG, complexe PG en somatiek. Stichting Sint Jacob heeft zeven woonzorglocaties en een modern centrum voor revalidatie. De verschillende cliëntengroepen vinden hun afspiegeling in de Centrale Cliëntenraad (CCR). De CCR behartigt de belangen van alle cliënten en adviseert gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur.

 

Profiel voorzitter CCR
Als voorzitter van de Centrale Cliëntenraad stelt u de cliënt centraal. U bent in staat diens belangen te behartigen, zonder die van medewerkers en/of de stichting uit het oog te verliezen. U hebt beleidsmatige en bij voorkeur ook bestuurlijke ervaring en interesse. U kunt nieuw beleid beoordelen op cliëntbelang. U hebt een goed ontwikkeld academisch werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of aantoonbare ervaring. U bent in staat de vergaderingen van de CCR te leiden en leden op coachende wijze te stimuleren tot het leveren van zinvolle bijdragen. U bent kritisch, besluitvaardig, integer en van onbesproken gedrag. U onderschrijft de strategie en kernwaarden van Stichting Sint Jacob, committeert zich aan het convenant van de CCR en ziet toe op de naleving daarvan. U hebt oog voor bestuurlijke verhoudingen en bent in staat collegiaal en oplossingsgericht samen te werken. Tot slot bent u 6-8 uur per week beschikbaar en woont u in de regio van Stichting Sint Jacob.

Informatie
Voor informatie over de functie kunt u contact opnemen met mevrouw Irma Krieg, bestuurder zorg en revalidatie 023-8923800.

Een informatiepakket is opvraagbaar bij de afdeling HRM, werving-selectie@sintjacob.nl.

 

 

Solliciteren en procedure

Indien u na het lezen van bovenstaande informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, kunt u solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatieknop op de website:  https://www.sintjacob.nl/werken-en-leren/vacatures/. Wij ontvangen uw sollicitatie graag uiterlijk 17 februari 2018.

 

Het eerste onderdeel van de procedure is een gesprek met de selectiecommissie. Deze gesprekken zullen naar verwachting plaatsvinden in week 8 en 9.

Stichting Sint Jacob kent geen voorkeur voor sekse of afkomst.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC zeggenschap in zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC zeggenschap in zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Reacties

 • Misschien een goede vraag aan deze nieuwe functionaris. Hoe kijkt u aan tegen dat er op alle niveaus binnen de instelling management/directie/bestuur tot een samenwerkingsovereenkomst met de locale clientenraden. Zie petitie LEDEN CLIENTENRAAD WORDT WAKKER, www.petitie24.nl. ;

  Misschien kunt u hier wat mee en is tekenen een optie

   

  Groet,

   

  Binjamin Heyl 

Deze reactie is verwijderd

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Zeggenschap in zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - (030) 284 32 00 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen