Beste lezer,

Waarom vraag ik jou om mij een handje te helpen?

“Het rustige beginspel raakte direct” en “Dit is voor herhaling vatbaar”.

Dat zijn een paar zinnen uit het verslag dat gemaakt werd van mijn optredens voor mensen met dementie in huize de Hofstee in Rotterdam. Bijzondere belevenissen, niet alleen voor de bewoners, maar ook voor de aanwezige professionals en mijzelf. En met bijzondere resultaten. Vanwege de positieve en bijzondere effecten van mijn pianospel besloot ik om meer optredens in verpleeghuizen en zorginstellingen te gaan verzorgen. Om niet meer afhankelijk te zijn van de aanwezigheid van een instrument ging ik op onderzoek uit naar een goed en draagbaar alternatief. En dat heb ik gevonden! Maar dat is wel een investering van 5500 euro. Toen kreeg ik de tip: "Waarom start je niet een crowdfundingactie!" En daar is-ie dan!

Door de aanschaf van dit instrument is het mogelijk om overal te spelen, waardoor veel meer mensen bereikt kunnen worden. Bijvoorbeeld op een afdeling en in andere instellingen zoals hospices, ziekenhuizen en bij mensen thuis. Wil je mij een handje helpen, ga dan naar: https://www.doneerdoel.nl/actie/1110/optredens-voor-mensen-met-dementie-met-klassieke-pianoimprovisaties

Ook het delen van dit bericht in je netwerk stel ik zeer op prijs. Bij voorbaat dank voor je hulp!

Met hartelijke groet,

Bert-Jan van der Mieden.

Wil je een reactie geven? Als je een profiel hebt op LOC Waardevolle zorg en je bent ingelogd kan dat hieronder. Heb je dat niet dan kun je op de meeste pagina's ook rechts op de pagina reageren of hieronder. Of maak een profiel via de nu volgende link. Dank!

Doe mee op LOC Waardevolle zorg

Email mij als mensen een reactie geven –

Zoeken & Vinden

  Plaats iets op het prikbord (verschijnt ook op de Praat mee! pagina)

De reactiemodule haalt reacties op...

LOC Waardevolle zorg - Hof van Transwijk 2, 3526 XB Utrecht - 030 284 3200 - vraagbaak@loc.nl

Veel gestelde vragen | Vraagbaak & feedback

Meer over LOC, lid worden & meedoen